dilluns, 11 de gener del 2010

AGERMANAMENT participa al Fòrum Social Català 2010

Queden tres setmanes per a la celebració del segon Fòrum Social Català (FSCat 2010). Desenes de voluntaris han anat donant forma a l’esdeveniment, que tindrà lloc durant la darrera setmana del mes de gener de 2010 a Barcelona i a tot el territori català.

Els actes centrals del FSCat seran els dies 29, 30 i 31 de gener de 2010 a Barcelona, principalment a l’edifici històric de la Universitat de Barcelona de la Plaça Universitat. Al FSCat s’hi trobaran moviments socials de Catalunya, el País Valencià i les Illes, de tots els sectors de la societat civil, amb la intenció de compartir experiències de transformació social, aprendre d’aquestes i articular noves lluites i campanyes, per tal de construir un altre món, començant per casa nostra.

El gruix de la programació seran els seminaris proposats per les organitzacions participants al FSCat. Encara es poden fer propostes de seminaris, tallers i activitats per analitzar les causes i conseqüències de la crisi –tema central de la present edició del Fòrum- i construir alternatives sostenibles.

Des d’AGERMANAMENT i en col·laboració amb el Centre d’Estudis Amazònics (CEAM), Solidaritat, Educació i Desenvolupament (SED) i Educació Sense Fronteres estem promovent un taller específic sobre Educació per al Desenvolupament en el món del lleure. El taller vol ser un espai de reflexió en el que es tractaran tant les motivacions de la feina en EPD en el lleure, com les experiències que fins ara hi ha hagut a Catalunya en aquest àmbit i les propostes d’acció per al futur. El taller està obert a la participació d’entitats i individuals, donat que els organitzadors considerem essencial el diàleg i l’intercanvi en el món de l’EPD per tal de fer accions més profitoses i eficaces. En breu informarem sobre l’horari exacte del taller.

El FSCat i a través de l’Assemblea de Moviments Socials, pretén ser una crida a la mobilització global del Fòrum Social Mundial. El FSCat és un espai obert a tota organització que treballi per a la construcció d’un món millor, on es proposen alternatives a la globalització capitalista neoliberal que ha generat els actuals nivells d’injustícia, desigualtat, pobresa i violència existents al món.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada